Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december t/m maandag 1 januari. Op 2 januari pakken wij bestellingen en e-mails weer op. 

Acne behandeling Sus &zo

Het beste resultaat

Acné begint vaak in de puberteit en gaat meestal vanzelf weer over. Helaas geldt dat niet voor iedereen; ook (jong)volwassenen kunnen last hebben van acné. Gelukkig geldt er voor de meeste vormen van acné een passende acné-behandeling.

Sus &zo Huidverzorging en Wellness werkt met de producten van Maria Galland voor een milde reiniging en ultieme verzorging. Daarnaast geeft Sus &zo adviezen over de beste manier om de huid te verzorgen.

Wat is acné?
Acné vulgaris, kortweg acné, is een huidaandoening waarbij de huid rondom de talgklieren ontstoken raakt. Meestal is acné zichtbaar op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug. Acné wordt gekenmerkt door mee-eters, rode pukkels en puistjes.

Hoe kom ik van mijn acné af?
We begrijpen dat u zo snel mogelijk van uw acné af wilt. Hierbij kan Sus &zo Huidverzorging en Wellness u helpen. Voor het beste resultaat zult u zelf ook een steentje moeten bijdragen. Daarom geven wij u adviezen voor thuis.

Acné behandelen
De huid goed reinigen is essentieel om acné te behandelen. De acné-behandeling is gericht op het reinigen van de huid, het leegmaken van de poriën en talgklieren en het voorkomen van nieuwe ontstekingen.

Voor het beste resultaat maken we een behandelplan met 1 acné-behandeling per week. Afhankelijk van de ernst van de huidaandoening zijn er gemiddeld 5 tot 10 behandelingen nodig:

  • Lichte acné: 5 tot 6 behandelingen
  • Ernstige acné: 9 tot 10 behandelingen

Wordt een acné-behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk de kosten van de acné-behandelingen. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Afspraak maken
Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek informeren wij u over de te verwachten resultaten en de kosten van de acné-behandeling. Bel ons. Het telefoonnummer is 050 – 55 302 69.