Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december t/m maandag 1 januari. Op 2 januari pakken wij bestellingen en e-mails weer op. 

De schoonheidsspecialisten bij Sus &zo

Aandacht die uw huid verdient

Kiest u voor een behandeling bij Sus &zo, dan krijgt uw huid de aandacht die zij verdient. En wij zorgen ervoor dat u volledig tot rust komt. Het is ons doel om u een fantastisch gevoel van totale ontspanning te laten ervaren, uw huid de perfecte verzorging te geven en u met een absoluut gevoel van welbevinden naar huis te laten gaan. Tijdens de behandeling kunt u uitgaan van de continue aanwezigheid van de schoonheidsspecialisten.

Marga

Vanuit de overtuiging dat ontspanning bijdraagt aan een mooie en gezonde huid, heb ik samen met mijn zus Ineke schoonheidssalon Sus &zo opgericht. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en is gehaast. Wij willen u graag laten ervaren hoe het voelt om echt te ontspannen. Naast het geven van gezichts- en lichaamsbehandelingen, vind ik het een uitdaging om mensen met huidproblemen te helpen. Intensieve, reinigende behandelingen en goede producten voor de thuis, geven vrijwel altijd het gewenste resultaat. Waar het gaat om cosmetische make-up, streef ik altijd naar een natuurlijk en zo mooi mogelijk resultaat.

Mijn persoonlijke beautytip
Wissel af en toe van crème. In de winter is de huid vaak droger dan in de zomer. Door uw gezichtscrème aan te passen aan de seizoenen, geeft u uw huid altijd wat zij nodig heeft.

Ineke

Het ondernemen zit bij Marga en mij in het bloed, en bij het kiezen van een opleiding was al snel duidelijk dat ik graag wilde plannen en organiseren. Dat is precies wat ik doe ik onze salon. Waar mijn collega’s de behandelingen geven, vang ik de rest van de werkzaamheden op, zoals het maken van afspraken en het beantwoorden van de telefoon. Wanneer een klant na een behandeling helemaal ontspannen en stralend naar huis gaat, dat zijn voor mij de mooiste momenten.

Mijn persoonlijke beautytip
Het is heerlijk om de huid eens extra te verwennen met een serum of concentraat; een lekkere oppepper voor de huid!

Yvette

Vanaf 2001 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste met het merk Maria Galland. Inmiddels mag ik mezelf dus met trots een oude rot in het vak noemen!

Ik vind het erg belangrijk dat mijn klant maximaal geniet en maak daarom van elke behandeling mijn “eigen feestje”. Gedurende de behandeling staat daarnaast kennis van het product centraal. Samen creëren wij dus een op maat gemaakte behandeling en een dagelijks schoonheidsritueel voor thuis.

Kortom, de ultieme balans vinden tussen een professionele behandeling en persoonlijk contact staat bij mij in de behandeling op nummer één!

Mijn persoonlijke beautytip
Investeer in goede huidverzorging, je krijgt je huid immers maar één keer!

Leonie

Als klein meisje lakte ik de nagels van mijn oma en sindsdien heeft uiterlijke verzorging mijn interesse. In mijn werk vind ik het belangrijk om mijn klanten écht te laten ontspannen en met een heerlijk gevoel de deur uit te laten gaan. Daarom geef ik graag massages; ook tijdens de gezichtsbehandelingen. Een behandeling inclusief massage is een moment van totale rust en ontspanning.

Mijn persoonlijke beautytip
Verwen uzelf! En doe dingen waar u gelukkig van wordt, want gelukkige mensen stralen.

Silke

Van jongs af aan wist ik al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Mijn moeder heeft 25 jaar lang een succesvolle schoonheidssalon gehad en hierdoor is het mij met de paplepel ingegoten. 

Ik vind het belangrijk om mijn klanten ontspanning en rust te geven maar daarnaast kan je bij mij ook voor een gezellige behandeling terecht.

Mijn persoonlijke beautytip
Gebruik dagelijks in alle seizoenen een goede SPF, hierdoor vertraag je de veroudering van de huid en voorkom je onnodige pigmentatie.

Anouk

Ik heb na een aantal jaren zoeken eindelijk mijn passie gevonden: de uiterlijke verzorging. Ik vind het belangrijk om tijdens de behandeling mijn klant de volledige aandacht te geven zodat ze met een ontspannen en fijn gevoel weer naar huis gaan. Als mijn klanten helemaal tevreden zijn kan ik de dag met een voldaan gevoel afsluiten.

Mijn persoonlijke beautytip
Bij droge lippen poets met de tandenborstel ook even de lippen mee en breng vervolgens een verzorgende oogcrème aan voor zijdezachte lippen.