Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december t/m maandag 1 januari. Op 2 januari pakken wij bestellingen en e-mails weer op. 

Dermapen behandeling van Sus &zo

Dermapen behandeling

Waar je vroeger alleen je huid kon verbeteren met dure en pijnlijke cosmetische ingrepen is er nu een doorbraak op het gebied van huidverbetering. Maak kennis met de Dermapen, de meest effectieve manier voor het krijgen en behouden van een gezonde, stralende huid.

Microneedling met de Dermapen is de grootste doorbraak van de afgelopen 10 jaar en op dit moment huidverbetering op het allerhoogste niveau. Sus &Zo gebruikt de Dermapen 4 en dit is de nieuwste techniek en heeft alles in zich om elke huidwens of huidprobleem veilig en resultaatgericht te behandelen.

Microneedling is wel een intensieve behandeling en deze voeren wij alleen uit bij onze huidbewuste klanten. Dit betekent dat je voorafgaand een uitgebreide intake krijgt.

Wat doet de Dermapen behandeling?

De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt trakker, gladder en steviger. Vermindering van rimpels, grove poriën worden minder zichtbaar. De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder. Tevens is er sprake van vermindering van diffuse roodheid. Pigmentvlekken nemen af. De Dermapen stimuleert de doorbloeding en zorgt voor het verdunnen van de hoornlaag wat belangrijk is bij een onzuivere huid. Littekens worden gladder en egaler, dus minder zichtbaar.

Wat is de werking van de Dermapen?

De Dermapen maakt verticaal honderden microgaatjes per seconde. De wondjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 7 minuten. Het natuurlijke herstel/wondgenezingsproces in de huid wordt geactiveerd, dit stimuleert de keratocyten en firboblasten in de huid tot de aanzet van huidverbetering. De actieve groei en helende factoren die vrijgegeven worden zijn onder andere de vermenigvuldiging van fibroblasten en dit zorgt voor de versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Hoe werkt het wondgenezingsproces?

De huid bestaat uit heel veel cellen. Al deze cellen moeten voorzien zijn van bloed, dit is hun voeding. De aanmaak van vernieuwde bloedvaten zorgen er dus voor dat iedere cel weer goed kan functioneren. oude kapotte cellen worden vernietigd en verlaten het lichaam, hierdoor wordt er plaats gemaakt voor nieuwe cellen die zich weer uitstekend zullen inzetten voor de huid. Dit is een proces in de huid die wel 3 maanden na de laatste behandeling kan duren, soms zelfs wel jaren lang!

Afspraak maken?

Zoals vermeld is Microneedling wel een intensieve behandeling en deze voeren wij alleen uit bij onze huidbewuste klanten. Dit betekent dat je voorafgaand een uitgebreide intake krijgt.

Wij adviseren om dan ook via het contactformulier of telefonisch deze afspraak in te plannen.

Soort behandeling

Dermapen

30 minuten behandeling
152,50
  • Reiniging
  • Desinfecteren van de huid
  • Serum
  • Dermapen
  • Chemische peeling (optioneel)
  • Hydraterend kalmerend masker
  • Verzorgende crème en SPF