Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december t/m maandag 1 januari. Op 2 januari pakken wij bestellingen en e-mails weer op. 

Lichaamsbehandeling van Sus &zo

Kom volledig tot rust

Een lichaamsbehandeling laat uw lichaam herstellen van spanningen, vermoeidheid en stress. Door deze komt u volledig tot rust en krijgt u meer energie. Uw huid wordt gestimuleerd om er beter uit te zien.

Lichaamsbehandeling: een goede verzorging van het lichaam
Uv-straling, uitlaatgassen, centrale verwarming en een gejaagde levensstijl hebben invloed op hoe u zich voelt en hoe u er uit ziet. Niet alleen uw gezicht, maar ook uw lichaam heeft baat bij goede verzorging. Sus &zo biedt verschillende behandelingen aan voor de optimale verzorging van uw huid.

Wij bieden diverse soorten massages aan, de ontspanningsmassage, bindweefselmassage, hotstone massage en ook cupping massage.

Lichaam- en gezichtsbehandeling in één
Wilt u twee vliegen in één klap slaan: kies dan voor lichaamsbehandeling in combinatie met een gezichtsbehandeling. U wordt van top tot teen verzorgd en in de watten gelegd.

Uiteraard is het mogelijk om aan te vullen met een massage. U kunt zich natuurlijk ook bij ons vakkundig laten ontharen.

Afspraak maken
Een lichaamsbehandeling is een optimaal moment om tot uzelf te komen, te ontspannen en alle zorgen en gedachten even te laten voor wat ze zijn.

Wilt u meer informatie over deze behandeling of meteen een afspraak maken? Bel ons dan. Het telefoonnummer is 050 – 55 302 69.