Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december t/m maandag 1 januari. Op 2 januari pakken wij bestellingen en e-mails weer op. 

Dermalogica bij Sus &zo

Dermalogica

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed liever tijd aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Niet alleen in onze webshop, maar ook in onze salon in Hoogkerk (Groningen) verkopen wij de producten van Dermalogica. Neem contact met ons op en laat je adviseren door onze gecertificeerde Dermalogica schoonheidsspecialiste. Ook bij jouw online Dermalogica bestelling ondersteunen onze Dermalogica getrainde schoonheidsspecialistes. Zij zorgen ervoor dat de gratis Dermalogica sample(s) bij jouw bestelling zo goed mogelijk, aan de hand van uw bestelde product(en), worden afgestemd aan de hand van de beschikbaarheid. Op deze manier kun je ook gemakkelijk kennis maken met nieuwe Dermalogica producten.

De geschiedenis van Dermalogica
In 1986 richtte Jane Wurwand Dermalogica op en Dermalogica groeide binnen twintig jaar uit tot één van de meest gekozen productlijnen door huidverzorgingsprofessionals en consumenten wereldwijd. Gedreven door onderwijs en onderzoek, hielp Jane de huidverzorgingswereld te verbeteren en te ontwikkelen, en gaandeweg was ze in staat om een sensatie voor de wereld te creëren door mensen de aandacht, zorg en kwaliteit te bieden die hun huid nodig heeft.

Waarom Dermalogica?
Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen.

De ingrediënten
Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica producen zijn vrij van microplastics en daarnaast maken zij nooit gebruik van gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, S.D. alcohol, chemische kleur- en geurstoffen (parfumvrij). Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken.

Daarnaast zijn 99% van de Dermalogica producten vegan (op de Skin Perfect Primer SPF30 na). Ook zijn alle formules glutenvrij en kunnen worden gebruikt door mensen die glutenintolerant zijn en coeliakie hebben. Alle producten van Dermalogica zijn geherformuleerd om deze allemaal parabeenvrij te maken. Dermalogica heeft een dierproefvrije geschiedenis. Door PETA en Leaping Bunny zijn ze officieel erkend als dierproefvrije organisatie.

Productlijnen van Dermalogica
Voor elke huidbehoeften heeft Dermalogica een verzorgingslijn die past bij jouw wensen. De verschillende productlijnen zijn: Biolumin-C, Skin Health, Clear Start™, AGE Smart™, UltraCalming™, PowerBright TRx™, Active Clearing en de Body Collection. In deze verschillende productlijn vind je gezichtreinigers, oogverzorging, scrubs en peelings, moisturizers, toners, serums en boosters, UV-bescherming, startersets, gezichtsmaskers, lichaamsverzorging, lipverzorging, primers en giftsets. Jouw huidverbetering start met de Dermalogica producten in onze webshop. Alle producten zijn ontworpen om jouw huid dagelijks gezond te houden.

Slimme verpakking
De producten van Dermalogica zitten nooit in een potje en dat is niet zonder reden. Wanneer je een potje crème opendraait, komt er lucht (en dus zuurstof) bij de crème. Hierdoor nemen de werkzame stoffen in het product in kracht af. Ook komen er bacteriën vrij, doordat je met je vingers de crème uit het potje haalt. Dermalogica doet daarom altijd alle producten in een tube of een pompsysteem.