Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december t/m maandag 1 januari. Op 2 januari pakken wij bestellingen en e-mails weer op. 

Maria Galland bij Sus &zo

Een cosmeticamerk met een filosofie

Sus &zo werkt met de producten van Maria Galland. Sus &zo heeft gekozen voor Maria Galland vanwege de filosofie van dit cosmeticamerk. Een filosofie die volledig aansluit bij de visie van Sus &zo. Sus &zo staat voor rust, ontspanning, persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Filosofie van Maria Galland
Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid – dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria Galland. Een internationaal gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en spa’s, waarvan het succesvolle concept berust op drie roemrijke elementen: producten, behandelingen en advies.

Wilt u meer lezen over de filosofie van Maria Galland, ga dan naar https://www.mariagalland.com/nl_BE/brand.html.

De Maria Galland-methode
De Maria Galland-methode staat voor ‘schoonheidsverzorging op maat’. Daarom passen de producten van dit merk zo goed bij Sus &zo. Wij zijn ervan overtuigd dat rust, ontspanning, persoonlijke aandacht en kwaliteit het ideale recept is voor een mooie en gezonde huid.

Kwaliteit laat zich niet gieten in standaarden. Kwaliteit is schoonheidsverzorging op maat. Door een zeer nauwkeurige huidanalyse en de speciale behandeling van iedere huidzone apart en individueel afgestemd op de behoefte van dat moment, blijft de huid op zijn mooist.

Maria Galland in Groningen
Sus &zo is de enige schoonheidssalon in Groningen waar gewerkt wordt met de producten van Maria Galland. Heeft u behoefte aan een verzorgende en ontspannende schoonheidsbehandeling? Maak dan een afspraak. Het telefoonnummer is 050 – 55 302 69. 

Of het nu gaat om gezichts- of lichaamsverzorging, zonverzorging of make-up: het verzorgingsprogramma van Maria Galland maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring.