Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december t/m maandag 1 januari. Op 2 januari pakken wij bestellingen en e-mails weer op. 

Massage bij Sus &zo

Heerlijk ontspannen

Een massage laat uw lichaam herstellen van vermoeidheid en stress. Hierdoor komt u volledig tot rust en krijgt u meer energie.

Dit is een behandeling van het lichaam door systematisch over de huid te wrijven, te strijken of de huid te kneden. Door de huid te masseren worden spierstijfheid en krampen verlicht en soms zelfs weggenomen. De bloedsomloop verbetert en spieren kunnen ontspannen.

Bij Sus &zo kunt u terecht voor verschillende soorten, zoals de ontspanningsmassage, massages in combinatie met cupping* en onze touch of hot stones.

Een massage is een optimale manier om tot uzelf te komen, te ontspannen en alle zorgen en gedachten even te laten voor wat ze zijn.

Cupping massage

Cupping is een eeuwoude massagetechniek. Er wordt gebruik gemaakt van kopjes die vacuüm worden getrokken. Door het zuigeffect van de kopjes wordt de doorbloeding gestimuleerd.

Hot stones massage

Bij een hot stones massage krijgt u in aanvulling op uw massage heerlijke verwarmde stenen in uw nek en/of op uw rug geplaatst. Deze zorgen voor een heerlijk warm en ontspannend effect. Heerlijk voor uw nek- en rugspieren.