Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december t/m maandag 1 januari. Op 2 januari pakken wij bestellingen en e-mails weer op. 

Pro Power Peel bij Sus &zo

Pro Power Peel behandeling

De peeling behandeling van Sus &Zo verwijdert met natuurlijke zuren de bovenste lagen van de huid. Hiervoor gebruiken wij de Pro Power Peel producten van Dermalogica. Het verwijderen van de bovenste lagen activeert de celdeling en zorgt voor vernieuwing van de bovenste huidlagen. Het resultaat is een verbeterde textuur, heldere tint en een jeugdigere uitstraling van jouw huid.

Herfstactie bij Sus&zo

Herfst en winter zijn de ideale periodes voor een goede peeling behandeling. Tot en met 31 maart krijgt u bij het boeken van de intake en 4 peeling behandelingen de 4e behandeling gratis, dus betaal er 3 voor €172,50 en krijg er 4!

Voor welke huidzorgen is Pro Power Peel geschikt?

  • Doffe huid
  • Vermoeide huid
  • Acne
  • Restschade acne
  • Droge huid
  • Pigmentvlekken
  • Rimpels
  • Fijne lijntjes

Hoe werkt een peeling?

Wij gebruiken verschillende natuurlijke zuren en actieve ingrediënten die een diepwerkend en verbeterend effect op je huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor kunnen we meerdere huidzorgen tegelijkertijd aanpakken. 

Het aantal lagen wat wij in de behandeling aanbrengen wordt per behandeling afgestemd op de conditie van de huid op dat moment.

De meeste mensen ervaren binnen drie behandelingen zichtbare resultaten, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede-afhankelijk van je huidconditie en met welke regelmaat je de peeling ondergaat.

Deze intensieve peeling voeren wij alleen uit bij onze huidbewuste klanten. Dit betekent dat je voorafgaand een uitgebreide intake krijgt.

Wil je optimale resultaten bereiken? Boek deze behandeling dan in de kuurvorm van 4 behandeling in een periode van 8 weken. De behandeling is zeer geschikt voor het najaar, de winter en het vroege voorjaar omdat de zon dan minder krachtig is.