Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december t/m maandag 1 januari. Op 2 januari pakken wij bestellingen en e-mails weer op. 

Zwangerschapsbehandeling van Sus &zo

Zwangerschapsbehandeling

Gedurende uw zwangerschap is het belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Daar helpen wij u graag bij. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de aanstaande moeder helemaal in de watten te leggen. Geniet van een milde reiniging en intensieve verzorging van uw huid. Als extraatje krijgt u een heerlijk ontspannende massage van uw nek en decolleté of voeten en onderbenen. Verwennerij ten top!

Als u zwanger bent en de verantwoordelijkheid draagt voor dat kleintje in uw buik, is het extra belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Ontspannen en een intensieve verzorging van de huid is dan van groot belang. Tijdens een zwangerschapsbehandeling geven we u en uw huid net dat beetje extra.

Speciale behandeling tijdens uw zwangerschap
Zwanger zijn is natuurlijk geweldig.

Al krijgen uw lichaam en huid wel wat te verduren. Tijdens de zwangerschap kan uw huid sneller onregelmatigheden vertonen dan gewoonlijk. Dit komt door een verandering in de hormoonhuishouding. De talgproductie van uw huid kan hoger zijn dan normaal. Hierdoor raken poriën verstopt en ontstaan puistjes en mee-eters. Bovendien is de celvernieuwing tijdens de zwangerschap hoger dan normaal. Het is daarom van essentieel belang om de huid intensief te voeden en hydrateren.

Afspraak maken voor uzelf of iemand anders?
Aanstaande moeders krijgen deze speciale zwangerschapsbehandeling graag cadeau. Wilt u meer informatie over de behandeling of meteen een afspraak maken? Bel ons dan. Het telefoonnummer is 050 – 55 302 69.

Soort behandeling

Zwanger en ontspan

45 minuten verzorging
52,50
  • Reiniging
  • Peeling
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Masker
  • Tijdens masker massage van de nek/decolleté of voeten/onderbenen
  • Creme